De Leukste Kerstartikelen
Laat het aftellen beginnen: 10 verbazingwekkende kerstboomornamenten

Laat het aftellen beginnen: 10 verbazingwekkende kerstboomornamenten

Geplaatst door 27-08-2022 10:33 door Rianne Wesselink

De feestdagen komen eraan en het is tijd om je huis op te knappen. Sta ons toe je te introduceren in een wereld van feestelijke decoraties: Kerstboomornamenten. Van klassieke vormen, zoals sneeuwpoppen en sterren, tot de nieuwste trends en nieuwe ontwerpen, er is voor elk wat wils.

Een van de populairste kerstboomornamenten blijft de Angel Topper. Geef je boom een mooi en inspirerend tintje met een hemelse Engel Topper. Andere klassiekers zijn Kerstmannen en Sneeuwmannen, die al vele jaren populair zijn als versiering.

Als je op zoek bent naar iets unieks, kijk dan niet verder dan een moderne draai aan traditionele ornamenten. Veel bedrijven maken nu geometrische patronen in glas, metaal en plastic, evenals vele leuke vormen zoals dinosaurussen, aliens en eenhoorns. Je kunt ook kiezen voor een gepersonaliseerde versiering zoals een naamplaatje of monogram om een speciaal one-of-a-kind cadeau te maken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Klatergoud in allerlei kleuren is een kerstfavoriet. Strengen glanzend klatergoud die rond de boom worden gehangen, als een glinsterend gordijn, bevorderen direct een feestelijke sfeer. Felgekleurde kerstballen zijn altijd een populaire keuze. Met een scala aan beschikbare kleuren kun je een feestelijk meesterwerk maken.

Een ander geweldig kerstboomornament zijn levensechte dieren. Creatieve versieringen kunnen zorgen voor een leuk gevulde boom, met schattige rendieren, vogels, of de elf van de Kerstman die speciaal voor het feestelijke seizoen zijn aangekleed.

Verlicht je kerstboom met ornamenten op batterijen. Hang slierten van twinkelende sterren en glazen bollampjes rond je boom om hem een magische gloed te geven.

Als je je extra knutselig voelt, kun je je eigen versieringen maken met glitter, vilt en knopen. Verf houten vormen en bedek ze met glitter, of maak 3D sneeuwvlokken om je boom een uniek tintje te geven.

Met zoveel om uit te kiezen, laat het aftellen beginnen om je kerstboom te versieren.