De Leukste Kerstartikelen
9 Top Tech Gifts voor het seizoen

9 Top Tech Gifts voor het seizoen

Geplaatst door 14-12-2021 19:57 door Rianne Wesselink

Kerstmis is leuker met tech en gadgets. Van de meest gewilde "must-haves" tot de perfecte stocking stuffers, de lijst met tech-cadeaus is bijna eindeloos. Voor wie dit seizoen op zoek is naar de beste technische kerstcadeaus, zijn hier enkele ideeën die ze niet willen missen.

 1. De Amazon Echo: Amazons nieuwe slimme luidspreker met Alexa Voice Services wordt zeker een hit deze feestdagen. Alexa kan vragen beantwoorden, muziek afspelen, artikelen bij Amazon bestellen en nog veel meer.

 2. Een Apple Watch: Een Apple Watch is het perfecte cadeau voor de fitnessliefhebber in de familie, en ook een geweldige manier om je creativiteit te uiten als je er een krijgt die op maat is gegraveerd.

 3. Een Bose Quiet Comfort draadloze koptelefoon: Deze over-ear hoofdtelefoons hebben actieve ruisonderdrukking, dus ze zijn geweldig voor op reis en het blokkeren van het geluid van de buitenwereld.

 4. Een Instant Film Camera: Of je het nu koopt voor iemand die nostalgisch is naar de dagen van de filmfotografie of voor iemand die creatief is en zijn Instagram-feed wil opleuken, er is geen twijfel mogelijk dat een instant filmcamera een hit zal zijn deze kerst.

 5. Een Fitbit: Fitbits zijn helemaal in in de fitnesswereld en zijn een geweldig cadeau voor wie zijn stappen, verbrande calorieën en meer wil bijhouden.

 6. Een GoPro-camera: Of je er nu een koopt voor een skiliefhebber of voor de sensatiezoeker in je leven, een GoPro-camera is een geweldige manier om alle actie deze kerst vast te leggen.

 7. Een Kindle: Voor de lezer in je leven is er geen beter cadeau dan een Kindle. Met zijn e-reader technologie biedt Kindle gemakkelijk toegang tot duizenden boeken met een simpele veeg van een vinger.

 8. Een smartphone: Of het nu een Android of iPhone is, elk gezinslid kan wel een nieuwe smartphone gebruiken. Met zijn mogelijkheid tot toegang tot het internet en verschillende apps is het het perfecte tech cadeau deze kerst.

 9. Een drone: Als je een tech-savvy individu in je familie hebt, zullen ze dit geweldig vinden. Drones bieden verbazingwekkende foto's en zelfs live streaming video vanuit de lucht.

  Deze kerst zijn tech-cadeaus zeker een van de populairste items op ieders lijstje. Van fitnesstrackers tot interactieve gadgets, er zijn veel tech-cadeaus die iedereen leuk zal vinden. Of je nu naar de winkel gaat of online winkelt, zorg ervoor dat je de tijd neemt om het tech-cadeau te vinden dat perfect past bij de speciale persoon in je leven deze kerst.