De Leukste Kerstartikelen
15 feestelijke kerstdecoraties waar je dol op zult zijn

15 feestelijke kerstdecoraties waar je dol op zult zijn

Geplaatst door 02-05-2023 15:24 door Rianne Wesselink

Tis het feestseizoen en het is tijd om de kerstsfeer op te pakken met wat feestelijke decoratie! Er zijn zoveel leuke kerstdecoraties verkrijgbaar dat het moeilijk kiezen kan zijn. Of je nu iets zoekt om aan je muur te hangen, of iets om je schoorsteenmantel te accentueren, hier is een lijst van 15 kerstdecoraties die je prachtig zult vinden.

 1. Vakantiekrans - Niets zegt meer vakantie dan een mooie krans! Kransen zien er geweldig uit, opgehangen in entrees, aan binnendeuren, en zelfs aan de muren. Ze zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren, stijlen en materialen en voegen precies het juiste vleugje vakantievreugde toe.

 2. Slinger - Verfraai je schoorsteenmantel of open haard met een feestelijke slinger! Slinger is ook perfect om je trapleuningen te versieren en kan ook gebruikt worden om je deurkozijnen, ramen en andere delen van je huis te accentueren.

 3. Kerstboom - Dit is een must-have voor elk huis! Kies je boom in een formaat dat perfect is voor de kamer waar je hem neerzet, en kies uit veel verschillende stijlen om je ruimte een unieke uitstraling te geven.

 4. Lampjes - Twinkelende lampjes, ijspegelverlichting en allerlei andere soorten kerstverlichting geven je huis een magische en vrolijke vibe. Hang deze lampjes rondom je kerstboom en in je ramen voor een twinkelend wonderland!

 5. Ornamenten - Hang een paar mooie glazen, houten en metalen ornamenten aan je kerstboom, kransen en slingers om er eenvoudig een feestelijk tintje aan te geven.

 6. Notenkrakers - Notenkrakers zijn misschien niet je typische decoratie, maar ze voegen zeker een uniek tintje toe aan je kerstdecor. Kies uit een brede selectie van stijlen en kleuren - je zult zeker de perfecte notenkraker vinden.

 7. Kerststallen - Voeg een spiritueel tintje toe aan je kerstversiering met een mooie kerststal. Er zijn veel verschillende soorten, maten en stijlen om uit te kiezen, dus je vindt er zeker een die perfect in je huis zal staan.

 8. Kousen - Hang gepersonaliseerde kousen bij de open haard om een leuke en feestelijke look toe te voegen.

 9. Kaarsen - Voeg een warm en gezellig gevoel toe aan je huis met feestelijke vakantiegeurkaarsen of waxinelichtjes.

 10. Sleeën - Kerstsleeën zorgen voor een geweldige centerpieces en zijn zeker een genot voor kinderen en volwassenen.

 11. Beeldjes - Kies uit veel verschillende kerstfiguurtjes zoals Kerstmannen, sneeuwpoppen, elfen en meer om je huis een vrolijk en blij gevoel te geven.

 12. Kussens - Geef elke kamer van je huis een speciaal kerstgevoel met feestelijke kussens.

 13. Kerststerren - Kerststerren zijn voor veel mensen favoriet voor het kerstseizoen en zijn een geweldige manier om elke kamer een vleugje kleur te geven.

 14. Sleeën - Sleeën zorgen voor leuke decoraties en ze zijn er in verschillende ontwerpen en materialen.

 15. Tafel dekken - Kleed je tafel aan voor het seizoen met een feestelijke centerpieces, een kleurrijke tafelloper, en feestelijke servetten en borden.

Dus, waar wacht je nog op? Ga je kerstversiering aan met deze feestelijke artikelen en maak je kerst extra bijzonder! Je familie en vrienden zullen zeker houden van wat je hebt gemaakt en je zult een prachtig huis hebben om te laten zien.